ΦΕΤΑ ΨΗΤΗ

2015-12-16 11:23

ΦΕΤΑ ΨΗΤΗ:

Η κλασική ψητή φέτα που τρώμε στα ταβερνάκια

Τυρί φέτα ( 1 ή 2 χοντρές φέτες ανάλογα πόσο χωράει το πήλινό μας)

1 ντομάτα ώριμη κομμένη ροδέλες

1 πράσινη πιπεριά φέτες (προεραιτικά)

λάδι 

πάπρικα, ρίγανη

μπούκοβο  αν τη θέλουμε καυτερή 

Εκτέλεση:

1.Σε ένα πήλινο βάζω τη φέτα  , από πάνω στρώνω τη ντομάτα, τις πιπεριές και ραντίζω με λίγο ελαιόλαδο. Βάζω λίγη πάπρικα, ρίγανη και μπούκοβο.

2.Αφού το έχω εροιμάσει μπορώ να το φυλάξω στο ψυγείο και να το ψήσω στο γκριλ του φούρνου λίγο πριν σερβίρω