ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ KORDON BLUE

2016-01-30 11:56

ΤΡΙΤΗ:

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ KORDON BLUE

Ζουμερά σνιτσελάκια κοτόπουλου γεμιστά με ζαμπόν και κασέρι!!! Θα τους ξετρελάνετε όλους μ αυτό το απλούστατο πιάτο!!

4 σνίτσελ κοτόπουλου ( από στήθος )

4 φέτες ζαμπόν

4 φέτες κασέρι τύπου γκούντα

φρυγανιά τριμμένη

αλεύρι

2 αυγά

λίγο γάλα

λάδι για τηγάνισμα

2 κ.σ. βούτυρο

αλάτι, ρίγανη

Εκτέλεση:

1.Ζητήστε απ το χασάπη να σας ανοίξει το στήθος του κοτόπουλου για κόρντον μπλου. Απ το κάθε στήθος γόνονται δύο σνίτσελ

2.Αλατίζω και πασπαλίζω με λίγη ρίγανη το κοτόπουλο. Βάζω από μια φέτα ζαμπόν και κασέρι και το διπλώνω να κλείσει

3.Σε τρία βαθιά πιάτα βάζω αλεύρι, τα αυγά χτυπημένα με λίγο γάλα και τη φρυγανιά. Περνάω το κοτόπουλο πρώτα απ το αλεύρι, μετά απ τα αυγά και τέλος απ τη φρυγανιά

4.Σ ένα τηγάνι βάζω λάδι και το βούτυρο για να γίνουν πιο αφράτα τα κόρντον μπλου. Τα τηγανίζω να ροδίσουν καλά και τα σερβίρω με σαλάτα ή ρύζι ή τηγανιτές πατάτες