ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ
ΠΕΜΠΤΗ:
Κοτόπουλο με κριθαράκι
1 κοτόπουλο
1 κρεμμύδι
1 ντοματάκι
1 πακέτο κριθαράκι
λάδι
αλάτι
πιπέρι
τριμμένο κεφαλοτύρι
Εκτέλεση:
1.Κόβω το κοτόπουλο μερίδες και το σοτάρω σ ένα τηγάνι
2.Μόλις πάρει χρώμα απ όλες τις μεριές προσθέτω και το κρεμμύδι. Ρίχνω το ντοματάκι και αλατοπιπερώνω
3.Γυρνάω το φαγητό μου σ ΄ ένα ταψί και προσθέτω μπόλικο νεράκι. Το ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο μια ώρα
4.Όταν το κοτόπουλο είναι έτοιμο ρίχνω το κριθαράκι στο ταψί. Πρέπει να έχει νεράκι μέσα για να μπορέσει να βράσει
5.Κλείνω το φούρνο πριν γίνει το κριθαράκι για να μη μας λασπώσει
6.Σερβίρω με τριμμένο κεφαλοτύρι