ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ

2016-02-05 22:49

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ

Έχω τη τιμή να φιλοξενώ τη συνταγή της κυρίας Ιωάννας Ντίνου που μας δίνει την Ηπειρώτικη μακαρονόπιτά της!

μισό πακέτο μακαρόνια νο 5

μισό λίτρο γάλα

μισό κ. φέτα

5 αυγά

αλάτι , πιπέρι 

4 φύλλα για πίτα

2/3 ποτηριού ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

1. Ανοίγουμε 4 φύλλα για πίτα. Δύο για πάνω και δύο για κάτω

2.Βράζουμε τα μακαρόναι αλλά όχι πολύ

3.Προσθέτουμε στα μακαρόνια και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. 

4.Στρώνουμε τα δύο φύλλα στο ταψί μας , ρίχνουμε τα μακαρόνια και σκεπάζουμε με τα άλλα δύο φύλλα κάνοντας δίπλες στο φύλλο ( όχι τεντωμένο)

5.Λαδώνουμε τη πίτα μας και τη ψήνουμε στους 200 βαθμούς πάνω -κάτω ώσπου να πάρει χρώμα