ΠΑΤΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
1 κιλό πατάτες
1 ματσάκι ψιλοκομμένο μαιντανό
1κ.σ. ψιλοκομμένο άνιθο
1 σκ. σκόρδο τριμμένη
3 κ.σ. ελαιόλαδο
200 γρ. τυρί σόγιας
1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
αλάτι - πιπέρι
λάδι για τηγάνισμα
αλέυρι Εκτέλεση:
1.Καθαρίζω και βράζω τις πατάτες γαι 15 λεπτά να μαλακώσουν
2. Τις λιώνω με ένα πηρούνι ή στο μύλο και προσθέτω όλα τα υλικά μαζί.Τα πλάθω να γίνουν μια ομογενοποιημένη ζύμη και την αφήνω 1 ώρα στο ψυγείο
3.Πλάθω κεφτεδάκια , τα αλευρώνω ελαφρά και τα τηγανίζω σε καυτό λάδι. Τα τοποθετώ σε απορροφητικό χαρτί