ΤΗΓΑΝΙΑ

2015-11-17 00:02

ΤΡΙΤΗ: 

Τηγανιά

1 κιλό τηγανιά

1 κρεμμύδι

2 λεμόνια

1 ποτηράκι λευκό κρασί

αλάτι -πιπέρι

ρίγανη

λάδι

Εκτέλεση:

1.Σε ένα φαρδύ τηγάνι βάζω το λάδι να καεί και προσθέτω το κρέας. Το τηγανίζω καλά να ροδίσει παντού

2.Ψιλοκόβω το κρεμμύδι και το προσθέτω στο τηγάνι να πάρει κι αυτό λίγο χρώμα και σβήνω με το κρασί. Αφήνω να εξατμηστεί το αλκοόλ και ρίχνω το χυμό λεμονιού, αλάτι , πιπέρι και ρίγανη,

3.Ταιριάζει τέλεια με τηγανιτές πατάτες φυσικά!