ΑΥΓΑ ΜΕ ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ
ΠΕΜΠΤΗ:
ΑΥΓΑ ΜΕ ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ:
Το σουτζόυκι παρασκευάζεται από βοδινό κρέας. Μπορεί να είναι από μέτριο έως πολύ καυτερό. Ρωτήστε τον προμηθευτή σας ή δοκιμάστε το πριν το σερβίρετε σε παιδιά ή σε άτομα που δε θέλουν τις καυτερές γεύσεις. Μια γρήγορη και πολύ εύγεστη λύση για τη πολυάσχολη νοικοκυρά!
1 κ.σ. ελαιόλαδο
10 φέτες σουτζούκι
3 αυγά
αλάτι , πιπέρι
Εκτέλεση:
1.Σε ένα μικρό τηγάνι ρίχνω το ελαιόλαδο και αμέσως τοποθετώ τις φέτες των σουτζουκιών. Τις ψήνω για ένα λεπτό από κάθε πλευρά και σπάω τ αυγά.
2. Αλατοπιπερώνω και ψήνω ακόμα 5 λεπτά ανάλογα πόσο σφιχτά θέλουμε τ αυγά.