ΧΟΙΡΙΝΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΦΕΤΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ:
ΧΟΙΡΙΝΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΦΕΤΑΣ
Μια πραγματική γευστική έκπληξη, κι όμως τόσο εύκολο να το φτιάξετε!!! Συνοδεύστε αυτό το πιάτο με ψητά λαχανικά ή τηγανιτές πατάτες!
χοιρινό ψαρονέφρι 2 τεμάχια
200 γρ. τυρί φέτα
κρέμα γάλακτος 400 γρ
αλάτι , πιπέρι
λίγο λάδι
Εκτέλεση:
1.Το ψαρονέφρι είναι μακρόστενο . Το κόβω φέτες δυο δάχττυλα χοντρές και μετά με τη παλάμη μου τις πατάω να λεπτύνουν. Τις τηγανίζω καλά και τις αλατοπιπερώνω. Τις τοποθετώ στα πιάτα.
2.Φτιάχνω τη σάλτσα. Στο τηγάνι που τηγάνισα τα φιλετάκια μου , αφού το σκουπίσω με ένα χαρτί , βάζω τώρα τη κρέμα γάλακτος να ζεσταθεί. Μόλις αρχίσει να κοχλάζει ρίχνω τη φέτα θριμματισμένη και ανακατεύω μέχρι να λιώσει και να πήξει η σάλτσα. Προσθέτω λίγο πιπέρι και τη ρίχνω πάνω στα φιλετάκια.