ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ

2015-11-28 00:23

ΣΑΒΒΑΤΟ:

ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ

 

1 καλαμάρι περίπου μισό κιλό

100 γρ. γκούντα σε κύβους

100 γρ. κεφαλοτύρι σε κύβους

1 πιπεριά φλωρίνης σε κύβους

1 ντομάτα ψιλοκομμένη

λίγο μαιντανό ψιλοκομμένο

αλάτι , πιπέρι 

λίγη ρίγανη

λίγο λάδι

1 ξυλακι από σουβλάκι

Εκτέλεση:

1.Καθαρίζω και πλένω καλά το καλαμάρι

2,Βάζω όλα τα υλικά σε μια λεκανίτσα και τα ανακατεύω καλά. 

3.Γεμίζω το καλαμάρι και το κλείνω με το ξυλάκι

4.Με  ένα πινέλο αλοίφω το καλαμάρι με λάδι και το ψήνω στο γκριλ για 20 λεπτά