ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΥΝΗΓΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ:
ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΥΝΗΓΟΥ
Το λατρεύω αυτό το φαγητό!!!! Να έχετε και μπόλικο ψωμάκι στο τραπέζι για να βουτάτε στη σαλτσούλα!!!
4 μπριζολες χοιρινές χωρίς κόκκαλο (χωρίς λίπος, μόνο το ψαχνό)
300 γρ. διάφορα μανιτάρια
2 κρέμες γάλακτος (των 250 ml)
2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
100 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
λίγο κάρυ
αλατοπίπερο
3 κ.σ. βούτυρο
Εκτέλεση:
1.Αλατοπιπερώνω τα μπριζολάκια μου και τα βάζω σ ένα τηγάνι με το βούτυρο να τηγανιστούν.
2.Μόλις πάρουν χρώμα κι απ τις δύο πλευρές προσθέτω το κρεμμύδι, το μπέικον και τα μανιτάρια και τ αφήνω να μαραθούν.
3. Ίσως χρειαστεί ακόμα λίγο αλάτι. Προσθέτω το κάρυ και τη κρέμα γάλακτος και αφήνω να βράσει μέχρι να πήξει και να δέσει η σάλτσα.
4.Αν έχετε μικρά τηγανάκια στο σπίτι μπορείτε να τα σερβίρετε κατευθείαν εκεί!