ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΥΝΗΓΟΥ

2016-03-18 23:38

ΚΥΡΙΑΚΗ:

ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΥΝΗΓΟΥ

Το λατρεύω αυτό το φαγητό!!!! Να έχετε και μπόλικο ψωμάκι στο τραπέζι για να βουτάτε στη σαλτσούλα!!!

4 μπριζολες χοιρινές χωρίς κόκκαλο (χωρίς λίπος, μόνο το ψαχνό)

300 γρ. διάφορα μανιτάρια

2 κρέμες γάλακτος (των 250 ml)

2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα

100 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο

λίγο κάρυ

αλατοπίπερο

3 κ.σ. βούτυρο

Εκτέλεση:

1.Αλατοπιπερώνω τα μπριζολάκια μου και τα βάζω σ ένα τηγάνι με το βούτυρο να τηγανιστούν. 

2.Μόλις πάρουν χρώμα κι απ τις δύο πλευρές προσθέτω το κρεμμύδι, το μπέικον και τα μανιτάρια και τ αφήνω να μαραθούν.

3. Ίσως χρειαστεί ακόμα λίγο αλάτι. Προσθέτω το κάρυ και τη κρέμα γάλακτος και αφήνω να βράσει μέχρι να πήξει και να δέσει η σάλτσα.

4.Αν έχετε μικρά τηγανάκια στο σπίτι μπορείτε να τα σερβίρετε κατευθείαν εκεί!