ΝΤΟΜΑΤΟΡΥΖΟ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ

2016-02-13 01:15

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

ΝΤΟΜΑΤΟΡΥΖΟ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ

Αυτή η νόστιμη Ηπειρώτικη συνταγή είναι της κυρίας Ευαγγελίας Καρδάρη!! 

2 φλ. ρύζι

3 ντομάτες ξεφλουδισμένες

1/2 φλ. λάδι

3 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο

1 φλ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη

αλάτι , πιπέρι

Εκτέλεση:

1.Σοτάρω σε κατσαρόλα το σκόρδο με το λάδι. Προσθέτω τις ντομάτες τριμμένες και τα βραζω για μισή ώρα

2.Ρίχνω στη κατσαρόλα με τη σάλτσα 5 φλ. νερό . Μόλις πάρει βράση προσθέτω το ρύζι , λίγο αλάτι , ανακατεύω και σκεπάζω τη κατσαρόλα. Βράζω για 15 περίπου λεπτά

3.Αποσύρω το ρύζι απ τη φωτιά και το αφήνω να απορροφήσει τα υγρά

4.Σερβίρω με πιπέρι και τη κεφαλογραβιέρα τριμμένη


 


Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδα Webnode