ΠΑΤΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

2015-11-22 08:58

1 κιλό πατάτες

1 ματσάκι ψιλοκομμένο μαιντανό

1κ.σ. ψιλοκομμένο άνιθο

1 σκ. σκόρδο τριμμένη

3 κ.σ. ελαιόλαδο

200 γρ. τυρί σόγιας

1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο

1 κ.σ. χυμό λεμονιού 

αλάτι - πιπέρι

λάδι για τηγάνισμα

αλέυρι  Εκτέλεση:

1.Καθαρίζω και βράζω τις πατάτες γαι 15 λεπτά να μαλακώσουν

2. Τις λιώνω με ένα πηρούνι ή στο μύλο και προσθέτω όλα τα υλικά μαζί.Τα πλάθω να γίνουν μια ομογενοποιημένη ζύμη και την αφήνω 1 ώρα στο ψυγείο

3.Πλάθω κεφτεδάκια , τα αλευρώνω ελαφρά και τα τηγανίζω σε καυτό λάδι. Τα τοποθετώ σε απορροφητικό χαρτί