ΣΠΑΓΓΕΤΟ ΑΡΑΜΠΙΑΤΑ

2016-03-04 22:27

ΣΑΒΒΑΤΟ:

ΣΠΑΓΓΕΤΟ ΑΡΑΜΠΙΑΤΑ 

Η θυμωμένη μακαρονάδα!!!  Λέγεται έτσι γιατί είναι κατακόκκινη απ την ντομάτα και καυτερή απ τις καυτερές πιπεριές!! 

1/2 κ . σπαγγέτι 

1 κ. ώριμες κατακόκκινες ντομάτες

2 κρεμμύδια τριμμένα στο τρίφτη

1 κ.γ. αλάτι

ρίγανη

3 ξερές καυτερές πιπεριές

1 φλ. καφέ λάδι

50. γρ. μπέικον ψιλοκομμένο 

αλάτι , πιπέρι

Εκτέλεση:

1. Σ ένα αντικολλητικό τηγάνι καβουρδίζω το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό. Το  αφήνω να κρυώσει

2.Σε μια κατσαρόλα ζεσταίινω το ελαιόλαδο και ρίχνω μέσα το κρεμμύδι και τη ντομάτα. Αλατίζω, ρίχνω τη ρίγαη και τη καυτερή πιπεριά τριμμένη . 

3.Χαμηλώνω τη φωτιά και αφήνω τα υλικά να πάρουν βράση. ¨Οταν μαζέψει η σάλτσα και μείνει η μισή ρίχνω μέσα το καβουρδισμένο μπέικον. 

4.Βράζω τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό για 7-8 λεπτά , τα σουρώνω και τα ανακατεύω καλά με τη σάλτσα. 

5. Τα σερβίρω ζεστά πασπαλισμένα με μπόλικο τυρί!