ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ
2015-11-21 07:31
ΤΕΤΑΡΤΗ:
Σπανακόριζο
1 1/2 κιλό σπανάκι
λίγο άνιθο
δυο κουταλιές πελτέ
1 μεγάλο τριμμένο κρεμμύδι
αλάτι
πιπέρι
1 κούπα ρύζι
λάδι
Εκτέλεση:
1.Σοτάρω στο λάδι το κρεμμύδι.Προσθέτω το σπανάκι και το αφήνω λίγο να βγάλει τα ζουμιά του.
2.Προσθέτω το πελτέ, τον άνιθο, αλάτι , πιπέρι και το ρύζι
3.Προσθέτω δυόμησι ποτήρια ζεστό νερό και αφήνω σε χαμηλή φωτιά να βράσουν