ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ

2015-11-21 07:31

ΤΕΤΑΡΤΗ:

Σπανακόριζο

1 1/2 κιλό σπανάκι

λίγο άνιθο

δυο κουταλιές πελτέ

1 μεγάλο τριμμένο κρεμμύδι

αλάτι

πιπέρι

1 κούπα ρύζι

λάδι

Εκτέλεση:

1.Σοτάρω στο λάδι το κρεμμύδι.Προσθέτω το σπανάκι και το αφήνω λίγο να βγάλει τα ζουμιά του.

2.Προσθέτω το πελτέ, τον άνιθο, αλάτι , πιπέρι και το ρύζι

3.Προσθέτω δυόμησι ποτήρια ζεστό νερό και αφήνω σε χαμηλή φωτιά να βράσουν