ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ

2015-11-21 07:28

ΔΕΥΤΕΡΑ:

Σπετσοφάι 

2 πέταλα χωριάτικα λουκάνικα

2 τριμμένες ντομάτες

1 μεγάλο κρεμμύδι

2 σκ. σκόρδο

2 πράσινες πιπεριές

2 κόκκινες πιπεριές

μαιντανό

αλάτι

πιπέρι

ζάχαρη

πάπρικα γλυκιά

1 μικρό ποτηράκι κρασί

Εκτέλεση:

1.Σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι σοτάρω τις πιπεριές κομμένες στα τέσσερα. Τις βγάζω στην άκρη

2.Στο ίδιο τηγάνι βάζω και τηγανίζω τα λουκάνικα κομμένα ροδελίτσες αλλά όχι πολύ. Προσθέτω το κρεμμύδι φετούλες και το σκόρδο. Μόλις πάρουν λίγο χρώμα τα σβήνω με το κρασάκι

3.Προσθέτω τις ντομάτες τριμμένες, αλάτι , πιπέρι, πάπρικα, μαιντανό και λίγη ζάχαρη

4.Βάζω λίγο νεράκι και αφήνω να δέσει η σάλτσα. Πριν σβήσω προσθέτω και τις πιπεριές