ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ
2015-11-17 00:09
ΔΕΥΤΕΡΑ:
Στραπατσάδα
4 ντομάτες ώριμες τριμμένες
6 αυγά
λάδι
αλάτι-πιπέρι
τυρί φέτα (προεραιτικά)
Εκτέλεση:
1. Σ ένα τηγάνι βάζω λίγο λάδι και σοτάρω τη ντοματούλα . Αλατοπιπερώνω.
2.Μόλις η ντομάτα πάρει μια βράση και φύγουν τα πολλά ζουμιά , προσθέτω τα αυγά και ανακατεύω .
3.Αν θέλω ρίχνω από πάνω και φέτα που τρίβω με τα χέρια μου. Σερβίρεται ζεστό και με μπόλικο ψωμί!