ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ

2015-11-17 00:09

ΔΕΥΤΕΡΑ: 

Στραπατσάδα

4 ντομάτες ώριμες  τριμμένες

6 αυγά

λάδι

αλάτι-πιπέρι

τυρί φέτα (προεραιτικά)

Εκτέλεση:

1. Σ ένα τηγάνι βάζω λίγο λάδι και σοτάρω τη ντοματούλα . Αλατοπιπερώνω. 

2.Μόλις η ντομάτα πάρει μια βράση και φύγουν τα πολλά ζουμιά , προσθέτω τα αυγά και ανακατεύω . 

3.Αν θέλω ρίχνω από πάνω και φέτα που τρίβω με τα χέρια μου. Σερβίρεται ζεστό και με μπόλικο ψωμί!