ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ:
ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
Ανακάλυψα μια μικρή ομάδα γυναικών που με τα χεράκια τους κάνουν θαύματα!! Τραχανάδες, χυλοπίτες , κουσκούζια και άλλα ζυμαρικά! Είπα να δοκιμάσω το τραχανά λαχανικών γιατί άκουσα πολλάααα καλά σχόλια! Ένα θα σας πω...α-π-ό-λ-α-υ-σ-η!!!! Θα σας δώσω τη συνταγή που έκανα και τη σελίδα των κοριτσιών αν θέλετε να δείτε κι άλλα παραδοσιακά προιόντα! www.facebook.com/profile.php?id=100009332724908&fref=ts
Για κάθε πιάτο υπολογίζω 2 κ.σ. και ένα ποτήρι νερό
1 σκ. σκόρδο στα δύο κομμένη
λίγο δυόσμο
λίγο λάδι
αλάτι , πιπέρι
Εκτέλεση:
1.Σε μια κατσαρολίτσα με λάδι βάζω το σκόρδο και το γυρνάω λίγο να βγάλει το άρωμά του και μετά το πετάω
2.Ρίχνω το τραχανά και τον ανακατεύω για λίγο στο λάδι. Σβήνω με το νερό και προσθέτω αλάτι και πιπέρι
3.Σιγοβράζω για δέκα λεπτά