ΒΡΑΣΤΟ

2016-01-16 11:18

ΠΕΜΠΤΗ:
ΒΡΑΣΤΟ

Τι χειμώνας βαρύς.. έλα απόψε μπορείς..έλα να φάμε ένα βραστό να ζεσταθούμε!  Λέτε να αφήσω τη μαγειρική και να πιάσω το τραγούδι; Προς το παρόν πάμε να κάνουμε αυτό το αγαπημένο χειμωνιάτικο πιάτο.

Για 4 άτομα:

1 κ. μοσχάρι κατσαρόλας

3 καρότα κομμένα φετούλες

1 κρεμμύδι χοντροκομμένο

3 μέτριες πατάτες κομμένες στα 4 

1 σέλινο με τη ρίζα του

χυμός από 2 λεμόνια

λίγο λάδι

αλάτι , πιπέρι

Εκτέλεση:

1.Βάζω το κρέας να βράσει μόνο του στην αρχή και το ξαφρίζω. 

2.Εντομεταξύ έχω πλύνει και έχω κόψει τα λαχανικά και μόλις αρχίσει να μαλακώνει το κρέας τα ρίχνω στη κατσαρόλα  προσθέτοντας λάδι και αλατοπόπερο

3.Δέκα λεπτά πριν κλείσω τη φωτιά προσθέτω το χυμό λεμόνι και το ρύζι